Havnetjenester

Søknadsskjema flytebrygge/molo: Pdf-fil   eller Word-fil

 

Ankomstmelding skip:  Pdf-fil  eller   Word-fil 

 

Havnebåten Tautra : Utfører tjenester innen havneoppsyn og fortøyning.  Leies ut inkl. båtfører til ulike oppdrag, ta kontakt for avtale om leie og pris. Spesifikasjoner; 33 fot, 8 knop, løftekapasitet 600 kg.

 

Vi tilbyr følgende tjenester til våre gjester og kundegrupper:

 

I sentrum av Brønnøysund har vi 350 m kailengde med kaidybde på 6,2 m.  DS-kaia i sentrum er ISPS-sertifisert.  Ved sentrumskaiene har vi vannfylling, elektrisitet, renovasjonstjeneste og fortøyningsassistanse på forespørsel.  Bunkringstilbud ved ESSO-kaia i sentrum. 

Redningsskøyta ligger i døgnkontinuerlig beredskap midt i sentrum av Brønnøysund.  Dette er en styrking av sikkerheten for sjøfarende i vårt område. 

Gårdsøya industrikai er 2,5 km nord for sentrum.  100 m kailengde med kaidybde på 26 m.  ISPS-sertifisert.  Havneterminal, lagerbygg og utelagringsarealer.  Vannfylling, elektrisitet, renovasjonstjeneste og fortøyningsassistanse på forespørsel.

Fiskerihavn er ca. 0,5 km sør av sentrum,  med 60 m flytebrygge og liggekapasitet på 120 m på reserverte plasser.  Fiskemottak og fryseri. Her er også strøm, vann og renovasjon på forespørsel.  Bunkringstilbud ved Shell-anlegget i Fiskerihavna.

Gjestemarina med 150 m flytebrygger og 300 meter liggekai.  Vann og elektrisitet.  Renovasjon på forespørsel.

Informasjon og service:  Post og pakke henting og oppbevaring.  Vi formidler kontakt for service- og tjenestetilbud i vår region.

Øvrig tjenestetilbud:  I Brønnøysund finner du skipsproviant og et rikholdig handels- og servicetilbud.  For lokal bransjeoversikt se forøvrig Lokalguiden Banett.no.  

Havnevaktas vakttelefon 95 92 00 20  :  for kaiplass, fortøyningshjelp, vann, elektrisitet, renovasjon og andre forespørsler.

 

 Havnebåten Tautra

Copyright 2010 Brønnøy Havn KF Tlf. +47 75 01 20 70 Vakttelefon +47 95 92 00 20
E-post: bronnoy.havn@bronnoy.kommune.no
Utvikling og design - 123 on Web